APCON 2019

APCON Finland yhdistää erilaiset fyysiset lajit saman katon alle, koettavaksi yhdessä tapahtumassa ja yhdellä lipulla. Tapahtuma inspiroi ja motivoi kaikenikäisiä, joita kiinnostaa liikkuminen ja fyysisen kunnon kohentaminen.

Ohjelmaan kuuluu Exhibition Cage -voimailunäytöksiä ja alan huippunimien luentoja ravitsemuksesta, hyvinvoinnista ja fysiikkalajeista. Fyysisen kunnon kehittämisestä kiinnostunut saa tapahtumasta kaiken tarvitsemansa tiedon ja tuen sekä eri lajeissa tarvittavat varusteet ja asut.

Tapahtumassa kilpaillaan kahdeksassa lajissa, jotka ovat Strongman Champions League, PCA Finlandin fitness ja bodybuilding -lajit, Rebel Open Throwdown -toiminnallisen harjoittelun RX-lajit, Rebel Power -voimanostoSuomen Streetworkout Ry:n kilpailu, painonnosto ja kahvakuulaurheilu sekä Miss Helsinki -kilpailu.

Tutustu lajeihin:

Strongman Champions League

APCON:issa järjestettävä voimamieskilpailu kuuluu vuoden 2019 Strongman Champions League -kiertueeseen.

Strongman -kilpailu

Rebel Open CF Throwdown

Rebel Open CF on amfiteatteriin rakennettava toiminnallisen harjoittelun RX-lajien finaalitapahtuma, joka kerää euroopan huiput taistelemaan Rebel Open-tittelistä.

Tutustu kilpailuun

PCA fitness ja kehonrakennus

PCA tuo tapahtumaan fitness ja kehonrakennus Pro- ja amatöörisarjat. Lajeja ovat muun muassa bikini fitness ja kehonrakennus.

PCA fitness ja kehonrakennus

Rebel Power voimanosto

Kilpailun aikana lavalla tullaan näkemään maailman kovimpien voimanostajien suorituksia aina perjantaista sunnuntaihin.

Rebel power voimanosto

Suomen Street Workout ry:n kilpailu

Street Workout -harjoittelulle ominaisia liikkeitä ovat muun muassa leuanveto, käsilläseisonta, palomiespunnerrus, etu- ja takavaaka sekä ihmislippu.

Street Workout

Miss Helsinki -kilpailu

Miss Helsinki on uudenajan missikilpailu. Kilpailussa haetaan sporttista, hyvinvoivaa, esimerkillistä ja inspiroivaa naiskauneutta.

Miss Helsinki

Painonnosto ja kahvakuulaurheilu

Painonnosto ja kahvakuulakilpailut saavat oman kilpailualueensa tapahtuman päähallista.

Painonnosto ja kahvakuulaurheilu