Rebel Open CF Throwdown

Rebel Open CF on amfiteatteriin rakennettava toiminnallisen harjoittelun RX-lajien finaalitapahtuma, joka kerää euroopan huiput taistelemaan Rebel Open-tittelistä. Yhteensä 30.000€ palkintorahoista kilpaillaan tuhansien katsojien edessä. Karsinnoista löytyy jokaiselle oma sarja juniorista masters -kilpailijaan.

Matkan edetessä jyvät erottuvat akanoista ja finaalissa nähdään open-sarjojen parhaat urheilijat, jotka ovat valikoituneet online-karsinnoista.

Osallistu karsintoihin

Rebel Openin karsintaan voivat osallistua kaikki. Ilmoittautuminen tapahtuu WODconnectissa ja sarjoja löytyy junioreista aina masterseihin asti.  Online-karsinnat tapahtuvat kolmena viikonloppuna ja yhteensä open-sarjoista finaaliin pääsee 30 urheilijaa. Junior- ja masters-sarjoista 10 urheilijaa.

Karsinnat ovat avoimet kaikille ja niihin voi osallistua millä tahansa salilla, josta löytyvät lajeihin tarvittavat välineet. Jokaisen lajin suorittamiseen urheilijoilla on aikaa perjantai-aamu kello 06.00 alkaen sunnuntai-iltaan kello 21.00 asti. Karsintalajit julkaistaan vuorokautta aikaisemmin torstai-aamuna kello 06.00. Karsinnan suorittamiseen tarvitset avuksesi yhden henkilön, joka tuomaroi suorituksesi ja vakuuttaa sinun tehneen lajisuoritteet sääntöjen mukaisesti.

Päivämäärät Rebel Open karsinnoille:
10.-12.5.
17.-19.5.
24.-26.5
Finaali: 23.-25.8.2019
Messukeskus, Helsinki
Rebel Open on jatkossa vuosittain järjestettävä kilpailu.

 

Osta liput  Rebel Open Facebookissa