Skip to content

Street Workout

Street Workoutin Pohjoismaiden Mestaruuskilpailuihin tulee osallistujia kaikista pohjoismaista sekä muutamista Baltian maista.

Kilpailujen aikataulut Osta liput

 

 

 

 

Suomen Street Workout Ry

Street Workout tuo APCONiin lajin Pohjoismaiden Mestaruuskilpailut. Kilpailuun tulee osallistujia kaikista pohjoismaista, sekä lisäksi Baltian maista. Mukana ovat; Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Islanti, Viro, Latvia ja Liettua. Kaikista maista edustukseen kuuluvat kaksi parasta miestä ja maan paras nainen. Karsinnat ovat maakohtaisia ja Suomen karsintakilpailut käydään SM-kisoissa lauantaina 6.7.

Street Workout tarkoittaa vapaamuotoista ja pääasiassa ulkotiloissa toteutettavaa kehonpainoharjoittelua. Street Workout -harjoittelulle ominaisia liikkeitä ovat muun muassa leuanveto, etunojapunnerrus, käsilläseisonta, palomiespunnerrus, etu- ja takavaaka, nojavaaka, dippipunnerrus, ihmislippu sekä erilaiset temput ja niiden yhdistelmät. Liikkeistä on loputon määrä erilaisia variaatioita ja lisäksi niitä voidaan tehdä mitä erilaisimmissa paikoissa – vain mielikuvitus on rajana.

Osta liput