Tutustu tapahtumaan osallistuviin urheilijoihin

Jay Cutler

Nelinkertainen Mr Olympia

Jay Cutler on yksi 2000-luvun menestyneimmistä ja seuratuimmista kehonrakentajista. Kansainvälinen megatähti muistetaan muun muassa legendaarisista kilpailuista Ronnie Colemanin kanssa. Hän on nelinkertainen Mr. Olympia -tittelin voittaja, jonka suosiosta kertoo yli kolme miljoonaa Instagram-seuraajaa ja yli 6 miljoonaa Facebook-fania. Cutler tulee APCONiin tsemppaamaan muita urheilijoita, tapaamaan fanejaan, jakamaan nimmareita ja poseeraamaan fanikuvissa.

Tom Coleman

Fitness-supertähti UKsta

Tom Coleman aloitti fitness-uransa jouduttuaan rugby-onnettomuuteen 16-vuotiaana. Onnettomuudesta kuntoutumisen yhteydessä Coleman löysi innon kuntosalitreenaamiseen ja aloitti matkansa kohti lukemattomia fitness-kisoja ja voittoja. Fitness-tähti saapuu APCONiin tapaamaan fanejaan ja tuo lisäksi messuille vaatemerkkinsä Prestige Lifestyle.

Lukas Högberg

CrossFit-ammattilainen Ruotsista

Lukas Högberg on ruotsalainen Crossfit-urheilija. Vuoden 2018 GrossFit Gameseissa hän sijoittui upeasti pronssille. Kymmenvuotiaana aloitettu KungFu-harjoittelu on vienyt urheilijan aina ThaiBoxingin, vapaaottelun ja nyrkkeilyn kautta nykyisen High Intensity Trainingin (HIF) pariin. Högberg harjoittaa ja opettaa HIF-urheilua ja on viisivuotisen uransa aikana todistanut ammattitaitonsa. Crossfit-supertähti on jo vuosia kuulunut CF-maailman huippuihin. Högberg tulee APCONiin tapaamaan fanejaan ja rakentamaan CF Rebel Open tapahtumaa.

Edgar Zindoga

Street Workoutin tunnetuin kasvo Suomesta

Edgar Zindoga on edustanut Suomea muun muassa Street Workoutin Maailmancupissa 2017 sijoittuen finaalissa kolmanneksi. Zindogan harrastuksiin ovat pitkään kuuluneet crossfit ja kehonrakennus, joiden rinnalla hän on innostunut street workoutista ennen kaikkea lajin tarjoamien haasteellisten temppujen vuoksi.

Julia Vins

Voimanoston maailmanmestari Venäjältä

”Muscle Barbie”, eli 22-vuotias voimanostaja Julia Vins on voimanoston maailmanmestari, junioreiden maailmanennätyksen haltija ja erittäin suosittu persoona sosiaalisessa mediassa.

Ivo Gonzalez

Kehonrakennuskilpailuista ja Gladiaattorit-ohjelmasta tuttu urheilija

Ivo Gonzalez on fitness-urheilija, isä ja gladiaattori. Gonzalez on harrastanut monipuolisesti urheilua pienestä asti MM- ja SM-tasolla. Hän on muun muassa pelannut amerikkalaista jalkapalloa Ruotsissa, jonka jälkeen siirtyi Espanjaan pelaamaan. Espanjassa Ivo sai kutsun maajoukkueleirille, mutta ei koskaan lähtenyt.

Jari ”Bull” Mentula

Ammattilaiskehonrakentaja, valmentaja

Jari Mentula on kehonrakentajaurallaan voittanut muun muassa kehonrakennuksen SM-kilpailujen yli 100-kiloisten sarjan vuonna 2007. Työkseen hän suunnittelee laihdutus- ja kunto-ohjelmia FitFarm-yhtiölle, jota on ollut perustamassa yhdessä Jutta Gustafsbergin kanssa. Bullin tieto treenaamisesta, ravinnosta ja lisäravinteista on kiistatonta.

 

Toby Richards

Pro Muscle-malli ja Personal Trainer

Toby Richards työskentelee Pro Muscle-mallina ja Personal Trainerina. Hän on myös entinen Britannian Merijalkaväen komentaja.